Maak kennis met ons Care4Nurse® netwerk.

JPL Solutions BV, producent van Care4Nurse®, legt de focus op het ondersteunen van jou als zelfstandige thuisverpleegkundige bij het zelf in handen houden van je verpleegpraktijk. Wij geven jou de nodige opleiding en ondersteuning zodat je alles van A tot Z in eigen beheer kan houden.

Wanneer je als klant zou aangeven dat je extra ondersteuning wenst voor je administratieve taken (voorschriften invoeren, planning maken, facturatie, rectificaties) en daarbij de expertise van een erkende dienst of tarificatiedienst wenst te gebruiken, dan kan je hiervoor terecht bij een partner uit ons Care4Nurse® netwerk.

Partners van JPL Solutions BV, zijn onafhankelijke dienstverleners die de zelfstandige thuisverpleegkundigen hun praktijkbeheer, administratie en/of tarificatie helpen ondersteunen door gebruik te maken van Care4Nurse® als softwarepakket. Elke partner legt eigen accenten in zijn services, contracten en voorwaarden. Wij raden aan om bij het maken van je keuze het aanbod, de voorwaarden en contracten met aandacht te bekijken. De opleidingen en 1stelijnshelpdesk worden door de partners voorzien, indien zij op een moeilijke case botsen kunnen zij steeds beroep doen op JPL Solutions BV als 2delijnshelpdesk via een intern ticketsysteem.

Hier een overzicht van de partners uit ons Care4Nurse® netwerk:

JPL Solutions BV (producent/ontwikkelaar)

Kromstraat 64C 1A
2520 Ranst

Tel: 03 385 89 40
Email: info@jpl-solutions.be

Care-Support bvba

Weygaardstraat 26
3530 Houthalen

Tel: 0476/690 390
Email: info@care-support.be

Mederi nv

Driesleutelstraat 74
9300 Aalst

Tel: 078 156 111
Email: secretariaat@mederi.be

VP+

Roeselstraat 5-7
3511 Hasselt

Tel: 011 26 51 24
Email: vpplus@vpplus.be