Waarom kiezen voor Care4Nurse?

Wij, JPL Solutions BV, bieden je met Care4Nurse® een uiterst gebruiksvriendelijke webtoepassing aan die het ganse zorgverleningsproces ondersteunt, zodat jij altijd 100% op je patiënten kan focussen. Of je nu een zelfstandige thuisverpleegkundige bent met jaren ervaring of juist begonnen bent in je eigen praktijk: met Care4Nurse® zit je altijd goed!

Ons moto is duidelijk:

Jij zorgt voor je patiënten, wij zorgen voor jou.

Omdat Care4Nurse® centraal door ons beheerd wordt kan je vanuit eender welke plaats of computer werken, het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over back-ups en updates want deze worden door ons beheerd en uitgevoerd. Care4Nurse® is daarnaast volledig door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid gehomologeerd wat je recht geeft op een RIZIV-premie van wel 800€.

Ben je net begonnen als zelfstandige thuisverpleegkundige, dan is het interessant om te weten dat je met een lage instapdrempel kan werken, nl een % en geen vast abonnementsgeld.

Care4Nurse® gebruik je om efficiënt:


Verder is Care4Nurse® ook volledig automatisch gekoppeld met MyCareNet, het systeem waarmee bestanden op elektronische wijze worden uitgewisseld tussen jou en de verzekeringsinstellingen. Dit houdt in dat Care4Nurse® via MyCareNet geheel automatisch de verzekeringsgegevens controleert van al je patiënten, waardoor er weer een last uit je handen wordt genomen.

Je kan steeds bij onze helpdesk terecht voor de juiste begeleiding en het samen vinden van een oplossing. Onze helpdesk kan online mee in je Care4Nurse® praktijk kijken om je zo optimaal te kunnen begeleiden en je helemaal wegwijs te maken in het programma. Indien nodig nemen wij de computer over voor een mini-opleiding.

Wat belangrijk is voor jou is dat je geen licentie betaalt met onderhoudscontract maar wel een maandelijks abonnement dat in verhouding is met de omvang van je praktijk. Hierdoor zal je nooit te veel betalen en kunnen wij je helpen groeien als praktijk. Met ons % geven we startende thuisverpleegkundigen of bijberoepers de kans om te groeien en niet onmiddellijk te hoge abonnementskosten te betalen in verhouding met de beperkte inkomsten. Win win!

Met Care4Nurse® zit je altijd goed, zelfs wanneer je een deel van het werk wenst uit te besteden via een onafhankelijke dienstenverlener (tarificatiedienst bvb) uit ons Care4Nurse® netwerk . Bekijk hiervoor de rubriek “Netwerk”.

JPL Solutions BV

Kromstraat 64C 1A
2520 Ranst
Tel: 03 385 89 40
Email: info@jpl-solutions.be